LIDO turpmāk piedāvās Spilvas speciāli ražotu kečupu un majonēzi bez konservantiem
Pievienots: 24.10.2015. Skatījumi: 1 / 239
Photo by shamaasa, CC license
Savā virtuvē gatavojot tikai dabīgu ēdienu bez mākslīgām krāsvielām, garšvielām vai garšas pastiprinātājiem, LIDO spēris vēl vienu nozīmīgu soli sadarbībā ar piegādātājiem - no oktobra visos LIDO restorānos klientiem pieejams kečups un majonēze bez konservantiem. Abas mērces pēc LIDO pasūtījuma un kopīgi izstrādātas receptes piegādā uzņēmuma ilggadējais partneris Spilva.
„Mēs vienmēr esam lepojušies ar to, ka varam droši teikt – LIDO virtuvēs nav vietas ķīmijai. Esot pārliecināti par uztura ietekmi uz veselību, mēs esam kategoriski pret mākslīgu krāsvielu, garšvielu un garšas pastiprinātāju pievienošanu ikdienas ēdienkartē. Ieturot maltīti LIDO restorānos, klienti var būt droši, ka mūsu gatavotais ēdiens būs tīrs no tām. Mums ir paveicies, ka LIDO nostājai tic arī mūsu piegādātāji – sadarbības partneri, jo tikai kopā mēs varam nodrošināt augstāko kvalitāti arī tiem produktiem, ko paši negatavojam uz vietas savā virtuvē,” uzsver Rita Auziņa, AS LIDO Valdes priekšsēdētāja.
R.Auziņa arī atzīmē, ka sabiedriskajā ēdināšanā sadarbībai ar piegādātājiem ir izšķiroša nozīme: „Iegādājoties produktus, kas tiks izmantoti LIDO virtuvēs, mēs strādājam tikai ar uzņēmumiem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta un kuriem simtprocentīgi uzticamies. Tāpēc savus piegādātājus principiāli saucam par partneriem, jo esam viens otru iepazinuši un sadarbības procesā nemitīgi iedvesmojam cits citu savā pārliecībā. Mūs priecē, ka Spilvai ir līdzīga pārliecība un ticība tajā, ka ēdienam, ko pasniedzam cilvēkiem, ir jābūt ne tikai garšīgam, bet arī dabīgam.”
„Jau vairāku gadu gaitā viena no Spilvas investīciju prioritātēm ir bezkonservantu produktu tehnoloģiju ieviešana un attīstīšana. Ir īstenota virkne ieguldījumu projektu, kas orientēti uz veselīgākas produkcijas ražošanu; to ietvaros šī gada sākumā darbu sāka pasterizācijas tunelis, kas būtiski palielināja pasterizēšanas jaudas uzņēmumā un līdz ar to – bezkonservantu produkcijas apjomu Spilvas ražojumu klāstā. Attīstība turpinās, strādājam pie jauniem projektiem un tehnoloģijām, cenšoties nodrošināt veselīgāku produktu pieejamību kā veikala plauktā, tā izstrādājot īpašus produktus ēdināšanas uzņēmumiem. Veiksmīgā sadarbībā ar LIDO ir izstrādātas speciālas, tikai LIDO apmeklētājiem pieejamas kečupa un majonēzes receptūras,” informē Lolita Bemhena, SIA Spilva vadītāja.
LIDO klientiem visos deviņos uzņēmuma restorānos ar ikviena ēdiena sastāvu iespējams ērti iepazīties, aplūkojot produktu cenu zīmes.