LIDO turpmāk piedāvās Spilvas speciāli ražotu kečupu un majonēzi bez konservantiem

Pievienots: 24.10.2015.Autors: Lido Skatījumi: 1 / 239

Photo by shamaasa, CC license

Savā virtuvē gatavojot tikai dabīgu ēdienu bez mākslīgām krāsvielām, garšvielām vai garšas pastiprinātājiem, LIDO spēris vēl vienu nozīmīgu soli sadarbībā ar piegādātājiem - no oktobra visos LIDO restorānos klientiem pieejams kečups un majonēze bez konservantiem. Abas mērces pēc LIDO pasūtījuma un kopīgi izstrādātas receptes piegādā uzņēmuma ilggadējais partneris Spilva.

Mēs vienmēr esam lepojušies ar to, ka varam droši teikt – LIDO virtuvēs nav vietas ķīmijai. Esot pārliecināti par uztura ietekmi uz veselību, mēs esam kategoriski pret mākslīgu krāsvielu, garšvielu un garšas pastiprinātāju pievienošanu ikdienas ēdienkartē. Ieturot maltīti LIDO restorānos, klienti var būt droši, ka mūsu gatavotais ēdiens būs tīrs no tām. Mums ir paveicies, ka LIDO nostājai tic arī mūsu piegādātāji – sadarbības partneri, jo tikai kopā mēs varam nodrošināt augstāko kvalitāti arī tiem produktiem, ko paši negatavojam uz vietas savā virtuvē,” uzsver Rita Auziņa, AS LIDO Valdes priekšsēdētāja.

R.Auziņa arī atzīmē, ka sabiedriskajā ēdināšanā sadarbībai ar piegādātājiem ir izšķiroša nozīme: „Iegādājoties produktus, kas tiks izmantoti LIDO virtuvēs, mēs strādājam tikai ar uzņēmumiem, kuru kvalitāte ir pārbaudīta un kuriem simtprocentīgi uzticamies. Tāpēc savus piegādātājus principiāli saucam par partneriem, jo esam viens otru iepazinuši un sadarbības procesā nemitīgi iedvesmojam cits citu savā pārliecībā. Mūs priecē, ka Spilvai ir līdzīga pārliecība un ticība tajā, ka ēdienam, ko pasniedzam cilvēkiem, ir jābūt ne tikai garšīgam, bet arī dabīgam.

Jau vairāku gadu gaitā viena no Spilvas investīciju prioritātēm ir bezkonservantu produktu tehnoloģiju ieviešana un attīstīšana. Ir īstenota virkne ieguldījumu projektu, kas orientēti uz veselīgākas produkcijas ražošanu; to ietvaros šī gada sākumā darbu sāka pasterizācijas tunelis, kas būtiski palielināja pasterizēšanas jaudas uzņēmumā un līdz ar to – bezkonservantu produkcijas apjomu Spilvas ražojumu klāstā. Attīstība turpinās, strādājam pie jauniem projektiem un tehnoloģijām, cenšoties nodrošināt veselīgāku produktu pieejamību kā veikala plauktā, tā izstrādājot īpašus produktus ēdināšanas uzņēmumiem. Veiksmīgā sadarbībā ar LIDO ir izstrādātas speciālas, tikai LIDO apmeklētājiem pieejamas kečupa un majonēzes receptūras,” informē Lolita Bemhena, SIA Spilva vadītāja.

LIDO klientiem visos deviņos uzņēmuma restorānos ar ikviena ēdiena sastāvu iespējams ērti iepazīties, aplūkojot produktu cenu zīmes.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: