BarRadar ēd

BarRadar ēd: PLANETA

15.03.2014. | BarRadar ēd
Restorāna iekārtojums vedina uz rimtu noskaņu, skaidrās tīrās formas un klusinātais apgaismojums rosina uz nesteidzīgu ēdienu baudīšanu. Te apmeklētājs jūtas gaidīts un ne uz mirkli neatstāts bez uzmanības. Ēdienu noformējums līdzinās mini mākslas darbam. Tiem, kuriem tuva eiropeiski japāniskā virtuve, patiks.

BarRadar ēd: CHEESE MOON

07.11.2013. | BarRadar ēd
Pavēlā rudens vakarā iegriezāmies nesen Sarkandaugavā Duntes biroju centra 1.stāvā atklātajā restorānā-picērijā Cheese Moon. Klusinātais apgaismojums, siltie interjera toņi un ērtie platie dīvāni pie galdiņiem uzreiz vedināt vedināja uzkavēties šeit ilgāk. Nopriecājāmies, ka uzsvars vietas nosaukumā ir liekams uz vārdu „restorāns” nevis „picērija”.

BarRadar ēd: Garāža

19.11.2012. | BarRadar ēd
Valsts svētku dienā Vecrīga bija neparasti klusa. Ieklīduši šķērsielā, kas atduras pret Zviedru vārtiem, atradām vienu no nedaudzajām vietām, kas todien strādāja – restorāns „Garāža” (Aldaru 10). Iekšpusē atmosfēra bija tikpat rimta.

BarRadar ēd: Cup & Cino

15.08.2012. | BarRadar ēd
Lai gan vasaras jau sliecas uz rudens pusi, t/c Sky & More kafejnīcas Cup & Cino āra terasē var sajusties kā vasaras puķu pļavā. Ēdieni gardi, servēti acīm baudāmi, apkalpošana laipna. Rezumē: vērts iegriezties!

BarRadar ēd: Rrooomm

08.08.2012. | BarRadar ēd
Ēdienu dažādība patīkami pārsteidza – salāti, aukstās un karstās uzkodas, zupas, pastas, putnu, cūkgaļas, liellopu gaļas ēdieni, zivis un deserts. Ēdienu nosaukumi arī ar izdomu, kas to varēja padomāt, ka pastāv gan pirmās, gan otrā bērnības saldējuma kokteilis, pēdējais ar plūmju sulu, mandeļu skaidiņām un avenēm.

BarRadar ēd: GUSTAVS ĀDOLFS

03.08.2012. | BarRadar ēd
Minirestorāna sarkanīgās sienas, uz kurām daudzie rāmīši ar seno laiku foto un avīžu izgriezumiem, un neierasti zaļganie griesti vienkopus ar karameļu brūnganiem krēsliem un galdiem viennozīmīgi rada mājīguma atmosfēru ar mazliet nostalģisku pieskaņu.

BarRadar ēd: Zvejnieku sēta

19.07.2012. | BarRadar ēd
Zvejnieku sēta iekārtota tradicionālā krogu vai traktieru stilā ar masīviem koka krēsliem, galdiem, senatnīgām petroleja lampām un dažādiem jūrniecības atribūtiem – mazo kuģīšu modeļi, kuģa stūre, gliemežvāki. Pie sienām melnbaltas fotogrāfijas.

BarRadar ēd: ēdienu studija Al’berts

16.06.2012. | BarRadar ēd
Ēdienu studija Al’berts atrodas Brīvības ielā 182, iekārtojusies bijušā restorāna Kalipso telpās. Skan blūzs, kas piešķir vietai rimtu atmosfēru. Seši galdiņi un četras vietas pie letes.

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: