Brīvdienu Brančs Bistro Tik TAK

Pievienots: 07.03.2014.Autors: TIK TAK Skatījumi: 1 / 408

Brīvdienu brančus vai vēlās brokastis nu jau var uzskatīt par rīdzinieku ikdienas neatņemamu sastāvdaļu, tāpat kā brokastis, pusdienas vai vakariņas. Tomēr katrai branča vietai ir sava burvība un unikalitāte. Un tāda noteikti ir TiK TAK!

Pareizais laiks maltītei un pareizais brīvdienu brančs, katru sestdienu un svētdienu no plkst. 10:00 līdz 16:00, atrodams bistro TiK TAK, kas atrodas uz Brīvības ielas, starp radošo mākslinieku Meku – Miera ielas pasauli un Vidzemes tirgu.

Domājot pie ēdienu izvēles ir padomāts par īstām brokastīm ar dažādām omletēm, uzkodām, sviestmaizēm un pankūkām. Tiem, kam brančs vairāk sanāk kā agrās pusdienas ir iespēja baudīt grilētus, ceptus un sautētus ēdienus, ieskaitot vairāku veidu salātus un bukstiņputru ar bekona grauzdiņiem un visu iecienīto risoto. Kā jau īstās brīvdienās pienākas, pie kafijas vai tējas būs arī pa kādam saldam kārumam. Dienas enerģijai un mundrumam piedāvājumā dažādu augļu vitamīnu kokteiļi.

Tik TAK ir mūsdienīgs bistro, kas saviem klientiem garantē veselīgi gatavotu maltīti, ātru apkalpošanu un pareizo laiku, lai varētu baudīt augstvērtīgo kafiju no tradīcijām bagātā Rombouts - Malongo kafijas nama, kā arī pasaules otro labāko kafiju Blue Mountain. Piedāvājumā, tik pat aromātiska un lieliska ir arī bezkofeīna kafija.

Branča cena 1 personai 10.00 eur /7.03 Ls un bērniem līdz 6. gadu vecumam bez maksas.

Izvēlieties pareizo laiku un vietu mūsdienīgai maltītei!

TIK TAK BISTRO

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: