Kur doties romantiskās vakariņās?

Pievienots: 28.06.2012.Autors: BarRadar Skatījumi: 1 / 1287

Photo by Jing-a-Ling, CC license

Vieta romantiskai tikšanās reizei parasti tiek izvēlēta ļoti rūpīgi, ņemot vērā partneri, uz kuru rezultātā jāatstāj vislabākais iespaids. Vietas izvēlei jāatbilst trim galvenajiem kritērijiem – izskatam, ēdiena unikalitātei, apkalpošanas kvalitātei.

Pēc ekspertu domām 79% pievērš lielu uzmanību tieši interjeram, iekārtojumam un noskaņai. Pēdējais īpaši svarīgs, jo atmosfēra, kas valda apkārt, var gan atbruņot, gan likt justies neērti, gan padarīt tikšanos īpašu.

Otrā vietā (atzīst 75% apmeklētāju) ir ēdienu kvalitātei un unikalitātei. Ēdienam un dzērienam jābūt servētam vizuāli pievilcīgā formā. Labi, ja konkrētā vieta var piedāvāt kādu īpašu ēdienu ar tikpat īpašu noformējumu šai situācijai.

Trešajā vietā – apkalpošanas kvalitāte. Tādi sīkumi kā savlaicīgi aizdedzinātas sveces vai liega mūzika ir būtiski. Apmeklētājam romantisko vakariņu laikā nav jānovērš sava uzmanība uz detaļām, visa koncentrēšanās tikai uz savu partneri.

Tikpat svarīgi faktori kā iepriekš minētie ir trokšņu līmenis un virtuvei (tradicionālā, itāļu, austrumnieku u. tml.).  Ja gribat atstāt labu iespaidu uz savu partneri un esat „spēcīgs” vīnu izvēles jomā, ļoti labs formāts ir Rīgā populāras kļuvušās vīnotavas. BarRadar meklētājā izvēloties doto kategoriju noteikti atradīsiet savam randiņam piemērotu vietu. Īstā romantiskā noskaņa un viegls patīkams reibums garantēts!

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: