Noble Wine atklāj sezonu ar vasaras vīnu degustācijām

Pievienots: 02.06.2016.Autors: Noble Wine Skatījumi: 1 / 198

11. jūnijā plkst. 19.30 restorānā uz ūdens “White Island” (Kuģu iela 11, Rīga) notiks vīna svētki par godu vasaras sezonas sākumam, kurā tiks piedāvāti vairāk nekā divdesmit vasaras vīni no labākajām vīna darītavām Eiropā. Katrai vīna darītavai (pārstāvētas tiks tādas valstis kā Francija, Itālija, Spānija un Vācija) būs ierīkots savs stends, kur norisināsies spontānas „aklās degustācijas” ar balvām dalībniekiem, vīnziņi atklās un demonstrēs vīnu aromātus un garšas, kā arī pastāstīs par vēsturi un ražošanas tehnoloģijām.

Pasākumu rīko kompānija Noble Wine – Vecās pasaules (Eiropas) vīna eksperts un Latvijā vienīgā tāda paša nosaukuma vīna pasaulei veltītā žurnāla izdevējs. „Aicinām kopā ar mums pavadīt šo vakaru ne tikai vīna pazinējus un cienītājus, bet arī tos, kuri tikai sāk izprast šī apbrīnojamā dzēriena pasauli,” saka Noble Wine dibinātājs Aleksandrs Minajevs. „Visu vakaru bez ierobežojumiem pasākuma viesi varēs baudīt aromātiskos Provansas vīnus, dzirkstošos vīnus no Katalonijas, vieglos, bet vāciski solīdos Mosel rīslingus, mūsu iecienītos Pinot Noir – kopā vairāk nekā 20 vīna šķirņu un tikpat daudz uzkodu.”

Tāpat pasākuma programmā: šampanieša atvēršanas ceremonija, leģendārās Katalonijas dzirkstošā vīna darītavas Raventos I Blanc pārstāves Annas Būtas (Anna Booth) meistarklase, Latvijas vīnziņu rekomendācijas un ieteikumi, īpaši katram vīnam piemērotas uzkodas no restorāna Riviera, uz grila gatavots jērs un gleznains skats uz vēlas pēcpusdienas saules apspīdēto Vecrīgu.

Informācija par pasākumu Facebook: https://www.facebook.com/events/265200777162556/

White Island

Restorāns
Kuģu iela 11, Rīga
Šodien: 00:00-24:00

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: