Restorāns Riviera ar simbolisku gājienu pa Antonijas ielu no dienvidiem pārceļas uz ziemeļiem
Pievienots: 01.10.2015. Skatījumi: 1 / 640
Publicitātes foto
Vakar, 30. septembrī, ar simbolisku un neierastu gājienu Rīgas klusajā centrā restorāna Riviera komanda no Antonijas ielas 13 pilnībā pārcēlusies uz jauno mājvietu – jūlijā atklāto Vidusjūras reģiona valstu virtuves ēdienu restorānu Riviera – Dzirnavu ielā 31.
Pārcelšanās svinību ietvaros Riviera līdzīpašnieku – šefpavāra Jāņa Sokolovska un someljē Eduarda Jakuševska – vadībā restorāna komanda simboliskā gājienā pa Antonijas ielu pārcēla pirmizveidotā restorāna, Antonijas ielā 13, iedzīvi uz šovasar jaunatklāto otro restorānu, Dzirnavu ielā 13. Lai pārceltu visu vīnu un kulinārijas buķeti vienuviet – restorāna darbinieki, kopīgi apvienojot spēkus ar uzticamākajiem klientiem, ņēma rokās labākos dzērienus, gardākos sierus, biezākās pavārgrāmatas, virtuves traukus un, šķērsojot Dzirnavu ielu, devās no līdzšinējās dienvidu Rivieras uz jauno ziemeļu Rivieru.
“Klusais centrs ir Rīgas vēsturiskā daļa, tādēļ pašsaprotami, ka arī Antonijas ielas skaistajai ēkai, kurā līdz šim mājoja Riviera, ir pienācis laiks rekonstrukcijai. Taču jebkuras pārmaiņas ir uz labu, tādēļ ierasto atvadu ballīšu vietā sarīkojām līksmas pārcelšanās svinības,” stāsta restorāna līdzīpašnieks un šefpavārs Jānis Sokolovskis.
Publicitātes foto
Turpmāk Riviera viesus gaidīs jaunajās, 256 m2 plašajās restorāna telpās Dzirnavu ielā 31, ar 110 sēdvietām un 95 m2 lielo āra terasi. Jaunais atpazīstamā zīmola Riviera restorāns ir veidots zilos, klusinātos toņos, lakoniski elegants un papildināts ar svaigiem dizaina elementiem.
Ēdienkarte ir restorāna šefpavāra un līdzīpašnieka, vairāku starptautisku kulinārijas konkursu laureāta, Jāņa Sokolovska veidota. Pēc viņa vārdiem, tajā apvienoti labākie produkti mūsu reģiona gardēžiem saprotamā pagatavošanas veidā, ar Riviera raksturīgo, pazīstamo garšu. Restorānā tiek pasniegti mūsmāju un pasaules labāko produktu salikumi, kas atklāj restorānam ierastas, kā arī jaunas garšas nianses. Savukārt restorāna vīna karti ir izstrādājis pazīstamais someljē un Riviera līdzīpašnieks Eduards Jakuševskis, apvienojot labākos vīnus no vairākām valstīm un reģioniem.