"Pavāru klubs" centrāltirgū iepazīstina ar mūsdienu Latvijas garšu
Pievienots: 07.06.2014. Skatījumi: 5 / 236
Publicitātes foto
Piektdien, 6.jūnijā, "Pavāru kluba" meistari, iepazīstināja pasaules gastronomijas asociācijas „Délice” ekspertus ar mūsdienu Latvijas garšu, centrāltirgū gatavojot dažādas uzkodas, pamatēdienus, deserus un dzērienus no Latvijai tradicionāliem un sezonāliem produktiem.
Asociācijas dalībnieki Rīgā viesojās no 4.līdz 6.jūnijam, lai iepazītu Latvijas kulināro mantojumu un dalītos pieredzē par jauno pavārmākslas talantu apmācību un profesionālajiem standartiem restorānu servisa jomā.
Publicitātes foto
Rīgas pilsēta ir pasaules gastronomijas pilsētu apvienības „Délice” biedrs, kas palīdz popularizēt pilsētu, tās augstvērtīgo kulināro mantojumu un veselīgu uzturu. Dalība apvienībā dod iespēju veidot profesionālu sadarbību starp sabiedriskās ēdināšanas, gastronomijas un profesionālās izglītības nozares pārstāvjiem apvienības dalības pilsētās.
Publicitātes foto
Pasaules gastronomijas pilsētu apvienības „Délice” aktivitātēs Rīgas dome sadarbojas ar Rīgas tūrisma attīstības biroju, biedrību „Pavāru klubs” un Latvijas viesnīcu un restorānu asociāciju.
Šobrīd Pasaules Gastronomijas pilsētu apvienībā „Délice” ir 21 pilsēta:
Barselona (Spānija), Birmingema (Lielbritānija), Bordo (Francija), Brisele (Beļģija), Čikāga (ASV), Gēteborga (Zviedrija), Helsinki (Somija), Lozanna (Šveice), Leipciga (Vācija), Liona (Francija), Lisabona (Portugāle), Madride (Spānija), Monreāla (Kanāda), Orhūsa (Dānija), Osaka (Japāna), Puebla (Meksika), Rabata (Maroka), Rīga, Sentluisa (ASV), Stavangera (Norvēģija), Turīna (Itālija).