Restorāns 3

Restorāns
Kalēju iela 3, Rīga
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 19.09.2017.
Profila skatījumi: 2387 / mēneša laikā: 5
Publicitātes foto

KAD GATAVOJAM ĒST, MŪSU DOMAS RAISĀS ŠĀDI:

• ēdienos arvien vairāk lietojam dabas dotās veltes, kuru augšanas procesos nav iejaucies cilvēks un industrializācija

• izmantojot dabas veltes, ievērojam liegumus un samērību, lai dabā uzturētu daudzveidību

• ar pastiprinātu vērību izvēlamies tos produktus, kuru sertifikātos ir norādes uz principiem, kas apstiprina produktu izcelsmi atbilstoši atbildīgas audzēšanas un zvejas normām

• gatavojam ēdienus tā, lai produkti tiktu izmantoti NO MĒLES LĪDZ ASTEI

• sadarbojamies ar dabas pazinējiem, lai vēlreiz atklātu un iepazītu mūsu reģionam raksturīgās un unikālās dabas garšas, kas ēdienus padara mūsdienīgus

• kopīgi dalāmies domās un darbos, lai mūsu bērniem šo zemi atstātu labāku, nekā to saņēmām mēs

Restorāna šefpavāri
JURIS DUKAĻSKIS & ĒRIKS DREIBANTS

DARBA LAIKS:

ZĀLE ZEME 1. STĀVĀ

Pirmdiena – Piektdiena 12:00 – 23:00

Sestdiena – Svētdiena 11:00 – 23:00 (Vēlās brokastis 11:00 – 16:00)

ZĀLE DEBESS 2. STĀVĀ

Otrdiena – Sestdiena 18:00 – 23:00

Darba laiks
Šodien: 11:00-23:00
t: 26660060
www.restaurant3.lv

Pieejams

Kompleksās pusdienas

Vērtējums

Ēdiens:
9
Apkalpošana:
9
Atmosfēra:
8

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


Restorāns 3Restorāns
Kalēju iela 3, Rīga
E-pasts:
Ziņa: