Ar ekskluzīvu braucienu pa Daugavu atklāta pirmā kuģa-restorāna Baltijā “Rīgas Pērle” piestātne

Pievienots: 17.06.2016.Autors: Rīgas Pērle Skatījumi: 8 / 378

 

BarRadar foto

Rīgā, 11 Novembra krastmalā, svinīgi atklāta pirmā kuģa - Vidusjūras virtuves restorāna “Rīgas Pērle”, jaunā piestātne. Sabiedrībā zināmas personas elegantā ballītē iepazina 330 kvadrātmetru plašo kuģi – restorānu, kas gada siltajā sezonā spēj uzņemt līdz pat 180 viesu, savukārt ziemā vienlaikus vairāk kā 60 gardēžu, piedāvājot apmeklētājiem Vidusjūras reģiona valstu virtuves ēdienus.

Izsmalcinātā pasākuma viesus piestātnē sagaidīja vīns un uzkodas, savukārt pēc oficiālās piestātnes atklāšanas “Rīgas Pērles” apmeklētājiem bija iespēja baudīt gleznainu kruīzu gar Daugavas krastiem. Par pasākuma dienvidniecisko atmosfēru rūpējās vienmēr smaidošais Roberto Meloni. Dziedātājs pasākuma apmeklētājus priecēja ar skaistākajām Itālijas melodijām, kā arī pārsteidza ar iespaidīgu gatavošanas šovu, negaidīti tajā iesaistot arī dziedātāju Samantu Tīnu Poļakovu un atraktīvo Katrīni Saulieti. Kuģa vadība bija parūpējusies par plašu izklaides programmu un dzīvo mūziku visa vakara garumā. Vidusjūras notis bija pamanāmas ne vien restorāna interjerā, bet arī piedāvātajā šefpavāra uzkodu klāstā.

BarRadar foto

Šis ir vienīgais restorāns – kuģis Baltijā ar aprīkotu restorāna virtuvi un kruīzu piedāvājumu, kas ietver pilna servisa apmeklētāju apkalpošanu - dzīvo mūziku, vakariņas un ekskursijas pa Daugavu. Turklāt pēc renovācijas un siltināšanas restorāns uz ūdens atvērts viesiem arī ziemā,” stāsta kuģa - restorāna Rīgas Pērle īpašnieks Vjačeslavs Zubkovs.

Pasākumu ar savu klātbūtni pagodināja tādi sabiedrībā pazīstami viesi kā kādreizējā aizsardzības un iekšlietu ministre, tagad viesnīcas «Hotel Roma» vadītāja Linda Abu Meri ar vīru, jaunlaulātie – Anna Lieckalniņa Krimela ar vīru, uzņēmēju Rafaelu Krimelu, kā arī populārās dziedātājas Liene Greifāne, Samanta Tīna Poļakova, Jenny May un Latvijas blondīņu asociācijas prezidente Marika Ģederte. Uz ekskluzīvo notikumu ieradās arī citas prominentas personas – Rīgas „Dinamo” uzbrucējs Kaspars Saulietis ar sievu Katrīni, TV seja Armands Simsons ar sievu un uzņēmēja, veselīga dzīvesveida entuziaste un ezotērikas eksperte Elita Drāke.

BarRadar foto

“Rīgas Pērle” restorānā ir 60 sēdvietas, bet kopējā platība kuģī - restorānā ir 330 m2, no kuriem vairāk kā puse jeb 180 m2 atvēlēti āra klājam, savukārt 150m2 kuģa apakšējā klājā izvietots slēgtais restorāns. Kuģis - restorāns Rīgas Pērle būvēts 1987.gadā, vēlāk renovēts un siltināts, ļaujot kuģī izvietot restorānu, kas viesiem pieejams visos gadalaikos. Kuģis ir īpašs ar to, ka ir platākais (8m) un stabilākais upes kuģis.

BarRadar foto

Rīgas Pērle

Restorāns
Eksporta iela 3A (Rīgas pasažieru osta), Rīga
Šodien: 14:00-23:45

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: