Raw Garden

Restorāns
Skolas iela 12, Rīga
Ieteikt:
Pēdējās izmaiņas: 20.06.2017.
Profila skatījumi: 1680 / mēneša laikā: 7
Publicitātes foto

Svaigēšanas restorāns “Raw Garden” pieturas pie svaigēšanas pamatprincipiem – ēdiens tiek gatavots no svaigiem produktiem un tie tiek sasildīti līdz maksimums 46 grādiem, lai nezaudētu minerālus un vitamīnus. Ēdienos netiek izmantoti piena un gaļas produkti.

“Raw Garden” signalizē jau pa gabalu – tumšajai Skolas ielas jūgendstila mūra ēkai ap pirmā stāva logiem ir svaigi zaļi rāmji, restorānam radot kontrastējoši vieglu un svaigu tēlu. Paverot durvis, apmeklētājs nonāk modernā un gaišā telpā ar krāsainu, bet diskrētu interjeru, kas rada neuzbāzīgi viesmīlīgu iespaidu. Par pavāru tur strādā Sergejs Jaramišjans, kas pazīstams ne vien kā virtuves meistars, kas gatavojis populāros Rīgas restorānos, bet arī kā grupas “Tribes of the City” ģitārists. Viņu un pārējo personālu “svaiggatavošanā” apmācījis Holivudas aktiera Vudija Hareldsona pavārs – Ziemeļkalifornijā dzīvojošs lietuvietis.

“Raw Garden” ēdieni tiek gatavoti no latviešu ekoloģisko saimniecību dārzeņiem, kā arī importētiem augļiem, riekstiem un sēklām. Kā bezmaksas uzkodas tiek pasniegtas interesantas sapresētu un kaltētu zaļumu plāksnītes ar sēklām. Var nogaršot kivi-gurķu zupu un zaļumu zupu. Ēdienkartē – arī vegānu lazanjas, banānu kūkas, kā arī citi gardumi, piedzert klāt var labu vīnu.

Darba laiks
Šodien: 08:00-20:00
t: 27780489
www.rawgarden.lv

Pieejams

Branch Kompleksās pusdienas Svaigi spiesta sula Veģetārā virtuve

Vērtējums

Ēdiens:
6
Apkalpošana:
5
Atmosfēra:
4

Atrašanās vieta kartē

Atrast līdzīgas vietas »

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


Raw GardenRestorāns
Skolas iela 12, Rīga
E-pasts:
Ziņa: