BarRadar ēd: ēdienu studija Al’berts

Pievienots: 16.06.2012.Autors: BarRadar Skatījumi: 1 / 867

Photo by perkamkopa.lv

Šo vietu atradām kuponu vietnē perkamkopa.lv, jo mājas lapas tai pagaidām nav. Tad nu sestdienas pēcpusdienā devāmies lūkoties, kas tad tas ir. Ēdienu studija Al’berts atrodas Brīvības ielā 182, iekārtojusies bijušā restorāna Kalipso telpās.

Interjers mierīgās krāsās, ik pa brīdim atkārtojas sarkanās magones motīvs – sienas gleznās, aizkaru rotājumos. Skan blūzs, kas piešķir vietai rimtu atmosfēru. Seši galdiņi un četras vietas pie letes.

Patika

Ēdiens svaigs, tiek pagatavots apmeklētāju acu priekšā. Galdiņš tiek servēts pēc labākajiem paraugiem – sviesta nazītis, zivju nazītis un dakšiņa, zupas karote, cukurtrauciņš, salvetes u.tml. Pašceptās graudu maizītes un pašgatavotais sviests ar zaļumiem.

Ēdiens sātīgs, baudāms, kaut arī porcijas mazas – luksus restorāna stilā. Sagaidīšana un apkalpošana laipna. Kafija Late (Ls2,00) baudāma, ar pamatīgu piena putiņu kārtu, pasniegta kopā ar bizē cepumu.

Jēra gaļas zupa Zemnieku gaumē – Ls3,50
Krāsnī cepta Laša fileja ar diļļu – kartupeļu biezeni un garneļu krēma mērci – Ls6,50

Nepatika

Atvērtās ēdienu gatavošanas klātbūtne lika manīt, bija pamatīgi karsti, kondicionieris nedarbojās.

Viesmīlis visu laiku dīdījās, staigāja no vienas telpas gala uz otru, vērīgi ielūkojoties katra ēdēja šķīvī , it kā steidzinot apmeklētājus. Tikko dakšiņa nolikta, šķīvis uzreiz momentāli pazuda no galda. Līdz ar to laiska pasēdēšana un papļāpāšana pie galdiņa praktiski nav iespējama.

10% no summas par apkalpošanu automātiski tiek ierēķināti rēķinā, neļaujot apmeklētājam novērtēt pašam apkalpošana kvalitāti un atstāt dzeramnaudu pēc saviem ieskatiem.

Gaumes lieta

Pieejams tikai pudeļu alus. Pasūtot Užavas tumšo (0,5l - Ls1,80), tiek atnesta pudele un tās saturs ieliets glāzē.

Nav pakaramā virsdrēbēm un lietussargu novietnes. Visu to jānovieto uz krēsla atzveltnes.


Ēdienu studijas Al’berts profils BarRadar meklētājā >>>

Bar•Radar jaunumi

"Narvesen" paplašina sortimentu ar auksti spiestiem šotiem, smūtijiem un sulām
Nostiprinot savas pozīcijas ēdienu un dzērienu pa ceļam segmentā, Narvesen papildinājis gatavo un svaigo produktu klāstu ar deviņiem Paleo uztura aukstā spieduma šotiem, smūtijiem un sulām “Paleo”. Jaunie produkti ir 100% svaigi, nesatur piedevas, nav pasterizēti vai termiski apstrādāti.
31.08.2018.
APMEKLĒTĀKO PROFILU TOP 10 – OKTOBRIS 2017
Oktobris ir pagājis, nosvinēti "Helovīni", pagriezti pulksteņi un oficiāli esam iesoļojuši ziemas laikā, kad dienas kļūst arvien īsākas un tumšais laiks ņem virsroku. Kur tad smelties gaišumu un enerģiju? Iespējams, viens no veidiem ir garda maltīte restorānā sveču gaismā vai kūciņa un kafija omulīgā kafejnīcā. Par Tavu palīgu šajā izvēlē var kļūt apkopotais BarRadar oktobra apmeklētāko profilu TOP 10.
06.11.2017.
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro reizi triumfē Pasaules kokteiļu čempionātā
"Rīgas Melnā Balzama" kokteilis jau otro gadu pēc kārtas plūcis uzvaras laurus prestižajā Starptautiskās Bārmeņu asociācijas organizētajā "Pasaules kokteiļu čempionātā 2017", kur tas ieguvis zelta medaļu kategorijā "Bārmeņu izvēle". Šogad "Rīgas Melnā Balzama" kokteilis ar nosaukumu "Black Tie" jeb "Melnā kaklasaite", kurā unikālu garšu saspēli ar upeņu balzamu veido arī viskijs, ķiršu liķieris, vaniļas sīrups un kafijas pupiņas, uzvaru atnesa bārmenim Rastislavam Kubanam (Rastislav Kuban) no Slovākijas.
20.10.2017.
Ziņu arhīvs »

Seko mums


,
E-pasts:
Ziņa: